Hotell Saaremaa Thalasso SPA

Mändjala k. Kaarma vald
Saaremaa
Viro
Puh.:+372 4544100, +372 5058272

Info

Mändjala-Järven  kilometrien pituinen ranta-alue on jo vuosikymmenien ajan tunnettu  parhaana rantalomapaikkana Saarenmaalla kauniin  hiekkarannan ja dyyniensä ansiosta. Mändjalassa, rauhan ja hiljaisuuden keskellä, mäntymetsän ja meren kohinan, puhtaan ja koskemattoman hiekkarannan ympäröimänä, on hotelli Hotell Saaremaa kuin pieni helmi isojen kylpylähotellien rinnalla.

Vuonna 1976 rakennetusta entisestä lomakeskuksesta on tullut mukava valkoinen rantahotelli. Sen  vetonaulana on  monipuolisuus - hotelli-, kylpylä-, ravintola- ja kokouspalveluineen. Vuodesta 2001 vähitellen uusiutunut ja laajentunut entinen Männikäbi,  nykyinen Hotelli Saaremaa, on valmis vastaanottamaan vieraita ympäri vuoden. Vuoden 2006 tammikuusta alkaen on avoinna Viron ensimmäisiä thalasso-tyyppisiä rentoutushoitoja tarjoavia kylpyläkeskuksia, joka tarjoaa aivan uuden mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa hyvinvoinnin merkeissä.

Tarjoamme asiakkaille omaleimaisuutta, ainutkertaisuutta ja laadukasta palvelua. Kylpyläkeskuksemme merelliset hoidot ja yksilöllisyys sekä ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia ja erilaisia vaihtoehtoja rentoutumiseen. Hotelli Saaremaa voi majoittaa 92 vierasta, huoneita on  41. Monipuolisesta huonevalikoimasta löytää vaativinkin asiakas itselleen sopivan.

Täydelliseen lomaan kuuluu myös tuoretta ja terveellistä ruokaa tarjoava ravintola, lounge, josta on upea merinäköala. Kesällä on  lisäksi käytössä viihtyisä terassi rantamäntyjen alla. Hotelli Saaremaassa on käytettävissä  myös erilaisia kokous- ja seurustelutiloja työskentelyä varten.

Lähetä kysely

Nimi :  
Sähköposti :  
Aihe :
Puhelin :
Kirjoittakaa jollakin seuraavista kielistä: :   
Sisältö :  
Syöttäkää turvanumero, jonka näette kuvassa 
Security
Maa :
Maakunta :
Kaupunki :
Etsi majoitusta
Our Sites: Eesti | Finland |    © 2006 - 2023 Sauler Marketing OÜ