Hõbekala külalistemaja ja kalakohvik

Kalana küla, Kõrgessaare vald
Hiiumaa
Viro
Puh.:56674008, 5063074
No. of beds: 15

Info

Hopeakala Majatalo on ihanteellinen paikka perheille tai pienille seurueille , jotka arvostavat yksityisyyttä, aktiivista toimintaa ja lepoa luonnossa.

Majatalo sopii majoituspaikaksi niin lyhyelle kuin pitkälle lomalla. Tilavissa huoneissa voi majoittua jopa nelihenkinen perhe. Täysin varustellussa keittiössä voi itse valmistaa ateriat.

Muutaman askeleen päässä on kaunis hiekkaranta ja leikkikenttä, jossa keinuja, valaistu rantapromenadi kävelyretkiin (myös lastenvaunujen kanssa), kalakahvila ja jännitystä tarjoavat vesilaitteet.

Talossa on 6 huonetta jopa 20 hengelle. Kaikissa huoneissa on suihku ja wc. Yläkerrassa on parvekkeellinen huone, josta avautuu kaunis näköala merelle.

Kesällä vierasmajan vieressä mäntyjen alla on avattu kalakahvila. Etukäteen tilattuna tarjoamme myös aamiaisen ja illallisen.

Pitkän päivän jälkeen parasta on rentoutua puulämmitteisessä saunassa ja saunan terassilla, jonne avautuu lumoavan kaunis näköala merelle ja auringonlaskulle. Hiidenmaalla ja erityisesti Kõpun niemellä on charmia, jota ei voi sanoin kuvailla. Meiltä lähtiessänne tunnette, että hiukkanen teidän sielusta jää tänne alas ...

Lähetä kysely

Nimi :  
Sähköposti :  
Aihe :
Puhelin :
Kirjoittakaa jollakin seuraavista kielistä: :   
Sisältö :  
Syöttäkää turvanumero, jonka näette kuvassa 
Security

Kuvat

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Map

Hinnat

Yksiö 40 €
Kaksio 50 €
Huone kolmelle 60 €
Huone neljälle 72 €
Huoneet perheille 60 €
Sauna 20 €
Maa :
Maakunta :
Kaupunki :
Etsi majoitusta
Our Sites: Eesti | Finland |    © 2006 - 2023 Sauler Marketing OÜ