Meist

Feyena Guesthouse (Feyena Külalistemaja) – on väike uhiuus külalistemaja, mis asub 15 km kaugusel Tallinnast. Paari kilomeetri kaugusel Feyena Külalistemajast on kaunis Vääna jõesuu mererand, restoranid ning Eesti vaatamisväärsused (Türisalu pank, Keila Joa juga, Vääna Mõis).

Kahekorruselises Feyena Külalistemajas on eriklassi toad (4 kahekohalist ja 1 sviit). Nendele, kes hindavad kodust hubasust ja mugavust, pakume sviiti pindalaga 55 ruutmeetrit. Igas toas on kaasaegne mööbel: öökapid, öölambid, kapp, teler, vannituba. Majas on peoruum. Saal mahutab kuni 40 inimest.

See on suurepärane koht pulmade, bankettide, korporatiivürituste ning erinevate pidustuste läbiviimiseks majutuse võimalusega. Lähtudes Teie soovidest, pakume laudade katmist (ceitering). Kogu Feyena Külalistemaja territooriumil on tasuta Wi-Fi. Territooriumil on tasuta eraparkla ning toidupood.

0

km kaugusel Tallinnast

"Külaliste grupi majutusel ning erinevate pidustuste läbiviimisel Feyena Külalistemajas kehtivad erinevad soodustused."

See on suurepärane koht pulmade, bankettide, korporatiivürituste ning erinevate pidustuste läbiviimiseks majutuse võimalusega.

Keitering

Bankett

Kirjutage meile

Külaliste grupi majutusel ning erinevate pidustuste läbiviimisel Feyena Külalistemajas kehtivad erisoodustused.

Täpsema info saamiseks ja broneerimiseks kirjutage meie Facebook lehele või helistage numbrile +372 5898-0010

Telefon

+372 5898-0010

Aadress

Tiigi tee 10,
76903 Vääna, Harku Vald, Eesti

Ava GPS sõidujuhend

Email & Web

feyena@feyena.ee
www.feyena.ee

Suurima rõõmuga vastame Teie küsimustele. Meil on sõbralik kollektiiv, et pakkuda Teile pingevaba, mugavat ja meeldejäävat puhkust meie hotellis.

Kirjutage meile

TOP